Το app που σου δίνει απάντηση για την υγεία σου!

 
Το Μedi ON σας δίνει τη δυνατότητα, οποιαδήποτε ώρα και από οπουδήποτε και αν βρίσκεστε, εύκολα και γρήγορα, να ελέγξετε τα συμπτώματα που σας ανησυχούν. Αξιολογεί αξιόπιστα τα στοιχεία που θα τροφοδοτείτε, απαντώντας σε απλές ερωτήσεις και σας δίνει μια πρώτη εκτίμηση για την κατάσταση της υγείας σας. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε άμεσα, με ένα κλικ, με τη «Γραμμή Υγείας 1010» της INTERAMERICAN, για να λάβετε επιπλέον συμβουλές ή καθοδήγηση από εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό, μέσω chat ή τηλεφώνου.
Το Medi ON εντάσσεται στο πλαίσιο του ολοκληρωμένου συστήματος υγείας της INTERAMERICAN και παρέχεται σε όλους τους ασφαλισμένους μας στην υγεία, με ατομικό συμβόλαιο.
Μπορείς να έχεις δωρεάν πρόσβαση στην εφαρμογή Medi ON από την πρώτη στιγμή που ασφαλίζεις την υγεία σου στην INTERAMERICAN.
Φρόντισε ακόμα περισσότερο την υγεία σου, ιδιαίτερα στις μέρες μας! Αν δεν είσαι μέλος της οικογένειας της INTERAMERICAN, ζήτησε ενημέρωση για το σύστημα υγείας μας.
 

Τι σου προσφέρει το Medi ON

Με τη βοήθεια σύνθετων αλγόριθμων, η εφαρμογή Medi ON αξιολογεί πιθανά συμπτώματά σου άμεσα, αποτελεσματικά και αξιόπιστα. Μέσω της εφαρμογής μπορείς να πάρεις όλες τις απαντήσεις για τα συμπτώματα που σε ανησυχούν και συμβουλές για το πώς να τα διαχειριστείς.

Έλεγχος συμπτωμάτων

Αξιολόγηση

Επικοινωνία με γιατρό

Δημιουργία ιστορικού

 

Κατεβάστε την εφαρμογή Medi ON

Είστε ασφαλισμένος σε πρόγραμμα υγείας INTERAMERICAN; Κατεβάστε σήμερα εντελώς δωρεάν την εφαρμογή Medi ON από την INTERAMERICAN και φροντίστε καλύτερα την υγεία σας, από το πρώτο σύμπτωμα!

Στο Μedi ON, όποια στοιχεία συμπληρώσετε στην εφαρμογή είναι απόρρητα και η INTERAMERICAN δεν έχει πρόσβαση σε αυτά. Αν όμως επιλέξετε να κάνετε chat με ένα γιατρό, τα στοιχεία θα μεταφερθούν στον γιατρό για να είναι σε θέση να σας βοηθήσει. Η χρήση της εφαρμογής δεν επηρεάζει με κανένα τρόπο την σχέση σας με την INTERAMERICAN, είτε με ασφαλιστήρια που έχετε σήμερα ή με ασφαλιστήρια που πιθανόν αποκτήσετε στο μέλλον.

googleplay-store-icon
apple-app-store-icon

Πώς θα δημιουργήσετε λογαριασμό

  • Ανοίξτε την εφαρμογή που έχετε εγκαταστήσει στη συσκευή σας.
  • Επιλέξτε «Δημιουργία Λογαριασμού».
  • Συμπληρώστε στο πεδίο τον εξαψήφιο κωδικό που λάβατε και επιλέξτε «Συνέχεια». Αυτός ο κωδικός μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μία φορά.
  • Συμπληρώστε το όνομα ή ψευδώνυμο με το οποίο θέλετε να σας απευθύνεται η εφαρμογή, ή οι γιατροί της «Γραμμής Υγείας».
  • Συμπληρώστε μία διεύθυνση email. Θα λάβετε μήνυμα για την επιβεβαίωση δημιουργίας του λογαριασμού σας και θα την έχετε ως username αν θελήσετε να εγκαταστήσετε το Medi ON σε άλλη συσκευή.
  • Συμπληρώστε ένα κωδικό που θα επιλέξετε εσείς. Σημειώστε τον για να μην τον ξεχάσετε.

Η εφαρμογή Medi ON παρέχεται αποκλειστικά σε ασφαλισμένους της INTERAMERICAN. Για την πρόσβασή σας είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε το μοναδικό κωδικό ενεργοποίησης που σας έχει σταλεί στο email ή στο κινητό σας. Σε περίπτωση που δεν έχετε λάβει κάποιο κωδικό παρ’ ότι έχετε ασφαλιστήριο υγείας της INTERAMERICAN παρακαλώ στείλτε μας σχετικό email στο medion@interamerican.gr αναφέροντας τα εξής στοιχεία: Ονοματεπώνυμο, Αριθμό συμβολαίου, το email ή το κινητό σας τηλέφωνο.