Πολιτική Απορρήτου

Ποιοί είμαστε

Η διεύθυνση της σελίδας είναι: https://www.syrosinsurance.gr.

 

 

Ποιά προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε και γιατί

 

Φόρμες Επικοινωνίας

Στην ιστοσελίδα Syros Insurance υπάρχουν φόρμες επικοινωνίας που υποστηρίζεται η συμπλήρωση προσωπικών στοιχείων του επισκέπτη με σκοπό μέσα από αυτά να σας ενημερωθεί ο επισκέπτης καλύτερα για υπηρεσίες και προϊόντα που παρέχονται και ανταποκρίνονται στις ανάγκες του. Μέσα από αυτές συλλέγονται δεδομένα όμως όνομα, επώνυμο, e-mail, τηλέφωνο, τόπος διαμονής και ηλικία.

 

Ενσωματωμένο περιεχόμενο από άλλους ιστότοπους

Ορισμένα άρθρα σε αυτόν τον ιστότοπο ενδέχεται να περιλαμβάνουν ενσωματωμένο περιεχόμενο (π.χ. βίντεο, εικόνες, άρθρα κ.λπ.). Το ενσωματωμένο περιεχόμενο από άλλους ιστότοπους συμπεριφέρεται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως και αν ο επισκέπτης επισκέφθηκε τον άλλο ιστότοπο.

Αυτοί οι ιστότοποι ενδέχεται να συλλέγουν δεδομένα για εσάς, χρησιμοποιούν cookies, ενσωματώνουν επιπλέον παρακολούθηση τρίτου μέρους και να παρακολουθούν την αλληλεπίδρασή σας με αυτό το περιλαμβανόμενο περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένης της ανίχνευσης της αλληλεπίδρασής σας με το περιλαμβανόμενο περιεχόμενο, εάν έχετε λογαριασμό και έχετε συνδεθεί στον συγκεκριμένο ιστότοπο.

 

Με ποιους μοιραζόμαστε τα δεδομένα σας

Τα προσωπικά δεδομένα που εισάγετε στις φόρμες επικοινωνίας παραμένουν εμπιστευτικά και δεν πρόκειται να μεταβιβαστούν σε τρίτη συνεργαζόμενη εταιρεία.

Φόρμα επικοινωνίας

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σου

Τα προσωπικά σας στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν μόνο για να επικοινωνήσουμε μαζί σας ώστε να ανταποκριθούμε στο αίτημα σας. Σας ενημερώνουμε ότι τα προσωπικά δεδομένα σας δεν πρόκειται να μεταβιβαστούν σε τρίτη συνεργαζόμενη εταιρεία.
X
CONTACT US