27 Μαρτίου 2021

Νέα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου INTERAMERICAN: σημαντικά πλεονεκτήματα σε καλύψεις που κάνουν τη διαφορά

4 νέα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου που παρέχουν μεγαλύτερη ευελιξία, καλύψεις με υψηλή ποιότητα και μοναδικές υπηρεσίες.
8 Φεβρουαρίου 2021

Κορωνοϊός ή γρίπη ή κρυολόγημα; Ξεχωρίστε τα συμπτώματα

Δείτε αναλυτικά τις διαφορές μεταξύ κορωνοϊού, γρίπης και κρυολογήματος: συμπτώματα, προστασία και διαθέσιμα εμβόλια.
21 Δεκεμβρίου 2020

Γιορτινή διατροφή και ισορροπία σε συνθήκες καραντίνας

Είναι σημαντικό να προσπαθήσουμε να κάνουμε την ισορροπημένη διατροφή μέρος της γιορτινής καθημερινότητας με στόχο η νέα χρονιά να μας βρει με υγεία, ευεξία και ανεβασμένη διάθεση- χωρίς να είναι ανεβασμένο και το νούμερο που θα δείξει η ζυγαριά μας!
28 Οκτωβρίου 2020

Η ασφάλεια υγείας δίπλα σας, στην εποχή της πανδημίας

Όσο παράξενο κι αν φαίνεται, η πανδημία παρόλο που φέρνει τρομερές ανατροπές σε όλο τον πλανήτη, μεταβάλλοντας τον τρόπο που ζουν οι άνθρωποι, δεν κλονίζει σημαντικά μία υπεύθυνη και καλά προετοιμασμένη ασφαλιστική εταιρία.
9 Οκτωβρίου 2020

Οφθαλμολογικό Check Up: φροντίζουμε τα μάτια μας σαν “τα μάτια μας”!

Με τον όρο οφθαλμολογικό Check Up εννοούμε τον προληπτικό οφθαλμολογικό έλεγχο, που πραγματοποιείται χωρίς απαραίτητα να υπάρχουν συμπτώματα, προκειμένου πολύ απλά να αξιολογηθεί η υγεία των ματιών.
17 Σεπτεμβρίου 2020

Κορωνοϊός και επιστροφή στο σχολείο: συμβουλές για τους γονείς

Την περίοδο των τελευταίων εννέα μηνών, όλοι μας έχουμε έρθει αντιμέτωποι με μια νέα πραγματικότητα, λόγω της πανδημίας του νέου κορωνοϊού. Είναι γεγονός, πως αυτή η νέα πραγματικότητα έχει επιφέρει ριζικές αλλαγές στην καθημερινότητά μας και στον τρόπο ζωής μας.
1 Σεπτεμβρίου 2020

Διατροφή στην εγκυμοσύνη: συμβουλές από τη γυναικολόγο

Όταν μία γυναίκα μαθαίνει ότι είναι έγκυος ένα από τα πράγματα που την απασχολούν έντονα είναι η διατροφή της. Αφενός επιθυμεί να αποφύγει προβλήματα, όπως η απότομη αύξηση βάρους ή η εμφάνιση διαβήτη και αφετέρου, θέλει να δώσει στο έμβρυο όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που θα το βοηθήσουν να αναπτυχθεί σωστά.
14 Αυγούστου 2020

H ισορροπημένη διατροφή «έρχεται» μαζί σας στις διακοπές

Όπως κι εσείς θα έχετε μάλλον παρατηρήσει, οι καλοκαιρινές διακοπές είναι μια περίοδος που η σωστή και ισορροπημένη διατροφή μπαίνουν συνήθως...σε δεύτερη μοίρα, αφού οι προτεραιότητές μας είναι να ξεκουραστούμε, να χαρούμε τη φύση-είτε είμαστε fans της θάλασσας είτε του βουνού- και να περάσουμε ξέγνοιαστες στιγμές με την οικογένεια ή την παρέα μας.
17 Ιουλίου 2020

Οδηγίες και πηγές: Πως ταξιδεύουμε στην εποχή του Covid-19;

Το φετινό καλοκαίρι μπορεί να διαφέρει πολύ από τα προηγούμενα, ακόμη όμως και υπό αυτές τις συνθήκες οι περισσότεροι άνθρωποι περιμένουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές και ένα ταξίδι.