28 Ιουλίου 2022

Προνόμια Νοσηλείας: Έμπρακτα δίπλα σε εσάς και το παιδί σας

Το νέο αυτό σχήμα προνομίων, σας δίνει τη δυνατότητα να μηδενίσετε ή να μειώσετε σημαντικά τη συμμετοχή στα έξοδα νοσηλείας του παιδιού σας
16 Ιουνίου 2022

Προνόμια Νοσηλείας: Αξιοποιώντας τα, μηδενίζετε ή μειώνετε σημαντικά τη συμμετοχή στα έξοδα νοσηλείας σας

Ένα σοβαρό περιστατικό υγείας που χρίζει αποκατάστασης και νοσηλείας μπορεί να αναστατώσει τη ζωή αλλά και τον οικονομικό προϋπολογισμό μας.
20 Μαρτίου 2022

Άμεση Ιατρική Βοήθεια Interamerican για τους κατοίκους της Σύρου από την ΟΝΕΧ

Μια ιδιαίτερα σημαντική συμφωνία υπεγράφη στις 4 Μαρτίου 2022, παρουσία του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, μεταξύ της ΟΝΕΧ Neorion Shipyards και της INTERAMERICAN, από τους Διευθύνοντες Συμβούλους των εταιριών κ.κ. Π Ξενοκώστα και Γ. Καντώρο αντίστοιχα.
27 Μαρτίου 2021

Νέα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου INTERAMERICAN: σημαντικά πλεονεκτήματα σε καλύψεις που κάνουν τη διαφορά

4 νέα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου που παρέχουν μεγαλύτερη ευελιξία, καλύψεις με υψηλή ποιότητα και μοναδικές υπηρεσίες.
8 Φεβρουαρίου 2021

Κορωνοϊός ή γρίπη ή κρυολόγημα; Ξεχωρίστε τα συμπτώματα

Δείτε αναλυτικά τις διαφορές μεταξύ κορωνοϊού, γρίπης και κρυολογήματος: συμπτώματα, προστασία και διαθέσιμα εμβόλια.
21 Δεκεμβρίου 2020

Γιορτινή διατροφή και ισορροπία σε συνθήκες καραντίνας

Είναι σημαντικό να προσπαθήσουμε να κάνουμε την ισορροπημένη διατροφή μέρος της γιορτινής καθημερινότητας με στόχο η νέα χρονιά να μας βρει με υγεία, ευεξία και ανεβασμένη διάθεση- χωρίς να είναι ανεβασμένο και το νούμερο που θα δείξει η ζυγαριά μας!
28 Οκτωβρίου 2020

Η ασφάλεια υγείας δίπλα σας, στην εποχή της πανδημίας

Όσο παράξενο κι αν φαίνεται, η πανδημία παρόλο που φέρνει τρομερές ανατροπές σε όλο τον πλανήτη, μεταβάλλοντας τον τρόπο που ζουν οι άνθρωποι, δεν κλονίζει σημαντικά μία υπεύθυνη και καλά προετοιμασμένη ασφαλιστική εταιρία.
9 Οκτωβρίου 2020

Οφθαλμολογικό Check Up: φροντίζουμε τα μάτια μας σαν “τα μάτια μας”!

Με τον όρο οφθαλμολογικό Check Up εννοούμε τον προληπτικό οφθαλμολογικό έλεγχο, που πραγματοποιείται χωρίς απαραίτητα να υπάρχουν συμπτώματα, προκειμένου πολύ απλά να αξιολογηθεί η υγεία των ματιών.
17 Σεπτεμβρίου 2020

Κορωνοϊός και επιστροφή στο σχολείο: συμβουλές για τους γονείς

Την περίοδο των τελευταίων εννέα μηνών, όλοι μας έχουμε έρθει αντιμέτωποι με μια νέα πραγματικότητα, λόγω της πανδημίας του νέου κορωνοϊού. Είναι γεγονός, πως αυτή η νέα πραγματικότητα έχει επιφέρει ριζικές αλλαγές στην καθημερινότητά μας και στον τρόπο ζωής μας.
Φόρμα επικοινωνίας

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σου

Τα προσωπικά σας στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν μόνο για να επικοινωνήσουμε μαζί σας ώστε να ανταποκριθούμε στο αίτημα σας. Σας ενημερώνουμε ότι τα προσωπικά δεδομένα σας δεν πρόκειται να μεταβιβαστούν σε τρίτη συνεργαζόμενη εταιρεία.
X
CONTACT US