Ανεξάρτητα από το μέγεθος, την τοποθεσία ή το αντικείμενο της επαγγελματικής σας δραστηριότητας, οι κίνδυνοι που απειλούν την επιχείρησή σας είναι πολλοί, απρόβλεπτοι και με δυσάρεστες συνέπειες.

Ως επιχειρηματίας γνωρίζετε ότι η λειτουργία της επιχείρησής σας απειλείται από κινδύνους, πολλές φορές απρόβλεπτους και πάντα με δυσάρεστες συνέπειες. Κινδύνους που ο σύγχρονος επαγγελματίας δεν μπορεί να αγνοήσει.

Προστατεύστε την επαγγελματική σας  επένδυση  από κάθε κίνδυνο

Η INTERAMERICAN προσφέρει την πληρέστερη σειρά ασφαλίσεων για το κτίριο, το περιεχόμενο, το εμπόρευμα, τον εξοπλισμό αλλά και τις βελτιώσεις που εσείς έχετε πραγματοποιήσει σ’ αυτά. Ένα πλήρες εύρος ασφαλιστικών επιλογών καλύπτουν ποικίλες καλύψεις, προστατεύοντας από κάθε απρόοπτο παράγοντα και το έμψυχο δυναμικό της επιχείρησης.

Επιπλέον, η Ασφάλεια Περιουσιακών Στοιχείων Επιχειρήσεων της INTERAMERICAN παρέχει έξυπνα σχεδιασμένα προγράμματα για τις ξενοδοχειακές μονάδες, σε συνεργασία Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων αλλά και ασφάλιση και οδική βοήθεια για όλους τους τύπους και τις κατηγορίες επαγγελματικών αυτοκινήτων.

Ενημερωτικό φυλλάδιο

Ασφάλεια Επιχειρήσεων INTERAMERICAN Βusiness
Εξασφαλίστε την επαγγελματική σας στέγη από κάθε κίνδυνο

Ενημερωθείτε σήμερα!

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σουΤα προσωπικά σας στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν μόνο για να επικοινωνήσουμε μαζί σας ώστε να ανταποκριθούμε στο αίτημα σας. Σας ενημερώνουμε ότι τα προσωπικά δεδομένα σας δεν πρόκειται να μεταβιβαστούν σε τρίτη συνεργαζόμενη εταιρεία.
Φόρμα επικοινωνίας

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σου

Τα προσωπικά σας στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν μόνο για να επικοινωνήσουμε μαζί σας ώστε να ανταποκριθούμε στο αίτημα σας. Σας ενημερώνουμε ότι τα προσωπικά δεδομένα σας δεν πρόκειται να μεταβιβαστούν σε τρίτη συνεργαζόμενη εταιρεία.
X
CONTACT US