Η INTERAMERICAN προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στην ασφάλιση του αυτοκινήτου σας, του σκάφους σας και της ταξιδιωτικής βοήθειας.
Εξασφαλίζει με αξιοπιστία και σιγουριά εσάς και το αυτοκίνητό σας.
Ασφαλιστείτε σωστά για να τα απολαύσετε με ασφάλεια, οδικό πολιτισμό κι ηθική υπευθυνότητα.

Οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες της INTERAMERICAN στον τομέα της ασφάλισης αυτοκινήτου, ασφάλισης σκαφών αναψυχής και της ταξιδιωτικής βοήθειας εγγυώνται την κάλυψή σας σε ό,τι κι αν σας συμβεί.

Για να σας εξυπηρετήσει σε περίπτωση ενός ατυχήματος ή βλάβης, να φροντίσει τις ζημιές, να σας απαλλάξει από τα απρόβλεπτα έξοδα, και να είστε σε θέση να κινηθείτε ξανά , η INTERAMERICAN προσφέρει πολλές δυνατότητες ασφαλιστικών προγραμμάτων για να επιλέξετε και πολύ ανταγωνιστικά ασφάλιστρα.

Οι υψηλής ποιότητας υπηρεσίες της INTERAMERICAN στηρίζονται στη μοναδική ιδιόκτητη υποδομή που έχει αναπτύξει στο χώρο της οδικής βοήθειας και του αυτοκινήτου (CAR POINT - Πρότυπη Μονάδα Αποζημίωσης & Επισκευής αυτοκινήτων). Η τηλεφωνική γραμμή 1158 είναι στη διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες τον χρόνο.

Υπηρεσίες Αυτοκινήτου

Η INTERAMERICAN, στην τηλεφωνική γραμμή 1158, σας παρέχει τις μοναδικές υπηρεσίες της στον τομέα του αυτοκινήτου, 24 ώρες το 24ωρο.

Υποδομές Οδικής Βοήθειας

1

24/7 Tηλεφωνική Γραμμή "1158"

111

Σημεία Εξυπηρέτησης

222

Ιδιόκτητα Οχήματα Εξυπηρέτησης
(μηχανές, ρυμουλκά, πλατφόρμες)

350

Eξειδικευμένα Άτομα Προσωπικό

Ενημερωτικό φυλλάδιο

Ασφάλιση Αυτοκινήτου INTERAMERICAN
Ολοκληρωμένες καλύψεις Μοναδικές υπηρεσίες και εξυπηρέτηση

Ενημερωτικό φυλλάδιο

Ασφάλιση Σκαφών Αναψυχής
Πορεία στην ασφάλεια

Ενημερωθείτε σήμερα!

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σουΤα προσωπικά σας στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν μόνο για να επικοινωνήσουμε μαζί σας ώστε να ανταποκριθούμε στο αίτημα σας. Σας ενημερώνουμε ότι τα προσωπικά δεδομένα σας δεν πρόκειται να μεταβιβαστούν σε τρίτη συνεργαζόμενη εταιρεία.
Φόρμα επικοινωνίας

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σου

Τα προσωπικά σας στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν μόνο για να επικοινωνήσουμε μαζί σας ώστε να ανταποκριθούμε στο αίτημα σας. Σας ενημερώνουμε ότι τα προσωπικά δεδομένα σας δεν πρόκειται να μεταβιβαστούν σε τρίτη συνεργαζόμενη εταιρεία.
X
CONTACT US