Όλες οι επιχειρήσεις αλλά και όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες στο πλαίσιο της λειτουργίας τους έχουν σημαντικές υποχρεώσεις και αναλαμβάνουν συγκεκριμένες ευθύνες έναντι των πελατών, προμηθευτών, μετόχων, εργαζομένων ακόμη και έναντι του περιβάλλοντος. Τις ευθύνες αυτές είτε επιβάλλεται από τον νόμο είτε όχι οφείλουν να τις καλύπτουν με τα κατάλληλα ασφαλιστήρια.

Ως Αστική Ευθύνη ορίζεται η υποχρέωση που έχει αυτός που προκάλεσε ζημιά σε κάποιον τρίτον, να την αποκαταστήσει. Η ασφάλιση της Αστικής Ευθύνης καλύπτει τις δαπάνες απόκρουσης όπως τα δικαστικά έξοδα ή/και ικανοποίησης των αξιώσεων του τρίτου κατά του ασφαλισμένου , δηλαδή των αποζημιώσεων, οι οποίες οφείλονται σε πράξεις ή παραλείψεις του.

Η INTERAMERICAN πρωτοστατεί τα τελευταία χρόνια στον τομέα της ασφάλισης αστικής ευθύνης, διαθέτοντας μια πλήρη γκάμα ασφαλιστικών προγραμμάτων, τα οποία συμβαδίζουν με τις σύγχρονες κοινωνικές και επιχειρηματικές απαιτήσεις και είναι ειδικά σχεδιασμένα για κάθε ομάδα επιχειρήσεων και ελεύθερων επαγγελματιών.

Ενημερωθείτε σήμερα!

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σουΤα προσωπικά σας στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν μόνο για να επικοινωνήσουμε μαζί σας ώστε να ανταποκριθούμε στο αίτημα σας. Σας ενημερώνουμε ότι τα προσωπικά δεδομένα σας δεν πρόκειται να μεταβιβαστούν σε τρίτη συνεργαζόμενη εταιρεία.
Φόρμα επικοινωνίας

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σου

Τα προσωπικά σας στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν μόνο για να επικοινωνήσουμε μαζί σας ώστε να ανταποκριθούμε στο αίτημα σας. Σας ενημερώνουμε ότι τα προσωπικά δεδομένα σας δεν πρόκειται να μεταβιβαστούν σε τρίτη συνεργαζόμενη εταιρεία.
X
CONTACT US