Ο Αγροτικός Τομέας απαιτεί συστηματική και αποτελεσματική διαχείριση πολλαπλών φυσικών και επιχειρηματικών κινδύνων. Αγρότες, Ομάδες Παραγωγών, Αγροτικοί Συνεταιρισμοί, Εταιρίες Συμβολαιακής Γεωργίας, Εταιρίες Μεταποίησης και εμπορίας χρειάζονται την ασφάλεια της οικονομικής σταθερότητας με στόχο την ομαλή λειτουργία τους, την βιωσιμότητα και την ανάπτυξη τους. Μια απρόσμενη πιθανή ζημιά στα κτίρια, στον μηχανολογικό εξοπλισμό ή στην αναμενόμενη αγροτική φυτική παραγωγή, μπορεί εύκολα να βάλει την αγροτική επιχείρησή σε δυσμενή θέση.

Η Interamerican ανήκει στον Όμιλο ACHMEA, έναν κορυφαίο διεθνή ασφαλιστικό Όμιλο με έδρα την Ολλανδία και Αγροτικές συνεταιριστικές ρίζες πάνω από 200 χρόνια. Tα τελευταία χρόνια ο Όμιλος ACHMEA έχει προχωρήσει και στην Ανάπτυξη αγροτικών ασφαλίσεων στην Αυστραλία με μεγάλη έμφαση τη διαχείριση κινδύνων.

Η πολυετής εμπειρία του Ομίλου μας στον Κλάδο, μας βοηθά να έχουμε απλές διαδικασίες ασφάλισης, προτάσεις σχεδιασμένες πάνω στις ανάγκες του Έλληνα Αγρότη καθώς και καινοτόμες μεθόδους στην εκτίμηση ζημιών για άμεση ανταπόκριση στην ενδεχόμενη ζημία.

Με στόχο την προστασία της αγροτικής επιχειρηματικότητας, η INTERAMERICAN έχει αναπτύξει μια ολοκληρωμένη πρόταση ασφάλισης του αγροτικού τομέα, παρέχοντας σφαιρική προστασία 360ο και λύσεις σε κάθε μορφής επιχειρηματικότητας του Αγροτικού τομέα. Αναλυτικά μπορείτε να δείτε παρακάτω τις κατηγορίες που ασφαλίζονται.

Ενημερωτικό φυλλάδιο

Αγροτικές Ασφαλίσεις Interamerican
Καλλιεργούμε τη σιγουριά

Ενημερωθείτε σήμερα!

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σουΤα προσωπικά σας στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν μόνο για να επικοινωνήσουμε μαζί σας ώστε να ανταποκριθούμε στο αίτημα σας. Σας ενημερώνουμε ότι τα προσωπικά δεδομένα σας δεν πρόκειται να μεταβιβαστούν σε τρίτη συνεργαζόμενη εταιρεία.
Φόρμα επικοινωνίας

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σου

Τα προσωπικά σας στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν μόνο για να επικοινωνήσουμε μαζί σας ώστε να ανταποκριθούμε στο αίτημα σας. Σας ενημερώνουμε ότι τα προσωπικά δεδομένα σας δεν πρόκειται να μεταβιβαστούν σε τρίτη συνεργαζόμενη εταιρεία.
X
CONTACT US