• Πως ονειρεύεστε τη ζωή σας όταν συνταξιοδοτηθείτε;
  • Πως θα θέλατε να προγραμματίσετε για εκείνα τα χρόνια που δεν θα εργάζεστε;
  • Επιβραβεύστε τον εαυτόν σας με ένα ποσό ικανό που θα σας επιτρέπει να ζήσετε άνετα και να παραμείνετε οικονομικά ανεξάρτητοι.
  • Δημιουργήσετε ένα κεφάλαιο για τα χρόνια που θα βρίσκεστε στη σύνταξη, ένα υψηλής αξίας περιουσιακό στοιχείο.

Ποιο είναι το μεγαλύτερο περιουσιακό σας στοιχείο;

Ο περισσότερος κόσμος θεωρεί ότι το σπίτι, το αυτοκίνητο ή ακόμη οι αποταμιεύσεις του, είναι τα μεγαλύτερα σε αξία περιουσιακά τους στοιχεία. Αντικειμενικά όμως το μεγαλύτερο σε οικονομική αξία αγαθό μας είναι το συνολικό εισόδημα που παράγουμε στη διάρκεια των ετών που εργαζόμαστε. Συνεπώς είναι εξαιρετικά σημαντικό να είμαστε σε θέση και ικανοί να παράγουμε εισόδημα για τον εαυτό μας και την οικογένειά μας, εξασφαλίζοντας την ποιότητα του βιοτικού μας επιπέδου.

Ασφαλιστικές Επιλογές INTERAMERICAN

Ενημερωτικό φυλλάδιο

Capital SAVE
Ένα μοναδικό πρόγραμμα αποταμίευσης

Ενημερωτικό φυλλάδιο

Ασφάλεια Εισοδήματος
Προστατεύστε το μεγαλύτερο περιουσιακό σας στοιχείο!

Ενημερωθείτε σήμερα!

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σουΤα προσωπικά σας στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν μόνο για να επικοινωνήσουμε μαζί σας ώστε να ανταποκριθούμε στο αίτημα σας. Σας ενημερώνουμε ότι τα προσωπικά δεδομένα σας δεν πρόκειται να μεταβιβαστούν σε τρίτη συνεργαζόμενη εταιρεία.
Φόρμα επικοινωνίας

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σου

Τα προσωπικά σας στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν μόνο για να επικοινωνήσουμε μαζί σας ώστε να ανταποκριθούμε στο αίτημα σας. Σας ενημερώνουμε ότι τα προσωπικά δεδομένα σας δεν πρόκειται να μεταβιβαστούν σε τρίτη συνεργαζόμενη εταιρεία.
X
CONTACT US