Όλοι αναγνωρίζουμε τη μεγάλη αξία της αποταμίευσης για την ποιότητα της ζωής μας. Το να αποταμιεύετε συστηματικά κάποια χρήματα είναι μια σπουδαία συνήθεια η οποία μπορεί να σας βοηθήσει να στηρίξετε τα παιδιά σας στο να σπουδάσουν και να αποκατασταθούν επαγγελματικά, να αντιμετωπίσετε ένα έκτακτο, σοβαρό γεγονός στο μέλλον, να δημιουργήσετε ένα κεφάλαιο για τα χρόνια που θα βρίσκεστε στη σύνταξη, να αποκτήσετε ένα υψηλής αξίας περιουσιακό στοιχείο.

Για την σωστή και αποτελεσματική διαχείριση των χρημάτων σας, η INTERAMERICAN σας προσφέρει σήμερα το Capital, το οποίο αποτελεί ένα ολοκληρωμένο Σύστημα Αποταμίευσης & Επένδυσης.

Το Capital έχει σχεδιαστεί με τα υψηλότερα ποιοτικά κριτήρια και σας ανοίγει νέους επενδυτικούς ορίζοντες. Οι πιο αξιόπιστοι διεθνείς οίκοι, όπως η BlackRock, η JP Morgan, η Pictet, η Pioneer, αλλά και οι ελληνικοί, όπως η Eurobank, Πειραιώς και Alpha Trust βρίσκονται πλέον κοντά σας, προσφέροντάς σας εξαιρετικά επενδυτικά προϊόντα για να επιλέξετε.

Με κορυφαίες επενδυτικές επιλογές, ποιοτικές υπηρεσίες, άριστη ενημέρωση και ευελιξία, το Capital ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του απλού αποταμιευτή αλλά και του πιο έμπειρου επένδυτή.

Είναι ένα μοναδικό «εργαλείο», ένα αποτελεσματικό μέσο, το οποίο μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε τους οικονομικούς σας στόχους, όποιοι και αν είναι αυτοί.

Ασφαλιστικές Επιλογές INTERAMERICAN

Ενημερωτικό φυλλάδιο

Capital SAVE
Ένα μοναδικό πρόγραμμα αποταμίευσης

Ενημερωτικό φυλλάδιο

Capital INVEST
Απογειώστε τις επενδυτικές σας επιλογές

Ενημερωθείτε σήμερα!

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σουΤα προσωπικά σας στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν μόνο για να επικοινωνήσουμε μαζί σας ώστε να ανταποκριθούμε στο αίτημα σας. Σας ενημερώνουμε ότι τα προσωπικά δεδομένα σας δεν πρόκειται να μεταβιβαστούν σε τρίτη συνεργαζόμενη εταιρεία.
Φόρμα επικοινωνίας

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σου

Τα προσωπικά σας στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν μόνο για να επικοινωνήσουμε μαζί σας ώστε να ανταποκριθούμε στο αίτημα σας. Σας ενημερώνουμε ότι τα προσωπικά δεδομένα σας δεν πρόκειται να μεταβιβαστούν σε τρίτη συνεργαζόμενη εταιρεία.
X
CONTACT US