Σπίτι

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, το σπίτι σας έχει ανάγκη από προστασία. Στη σημερινή εποχή, οι κίνδυνοι που απειλούν το σπίτι σας έχουν αυξηθεί. Ταυτόχρονα το κόστος για την αποκατάσταση πιθανών ζημιών μπορεί να φτάσει σε υψηλά επίπεδα.

Στο αβέβαιο οικονομικό περιβάλλον, η εκταμίευση χρημάτων δεν είναι εύκολη ενώ οι δυνατότητες για χορήγηση τραπεζικού δανείου είναι περιορισμένες. Η ανάγκη να προστατεύσετε αυτό το σημαντικό περιουσιακό στοιχείο είναι πραγματική και άμεση.

Η ασφάλιση κατοικίας αφορά την κύρια κατοικία ή τοεξοχικό σας, το στεγαστικό σας δάνειο ακόμα και την αστική σας ευθύνη προς επισκέπτες γείτονες, τρίτους και ιδιοκτήτη.

Περιλαμβάνει ποικίλα προγράμματα, που ανταποκρίνονται στο στάδιο ζωής που βρίσκεστε και στο επίπεδο κάλυψης που θέλετε.

Ενημερωτικό φυλλάδιο

Νέα προγράμματα Ασφάλισης Κατοικίας INTERAMERICAN HOME
Περισσότερη οικονομία, περισσότερες επιλογές

Ενημερωτικό φυλλάδιο

Infographic

Ενημερωθείτε σήμερα!

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σουΤα προσωπικά σας στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν μόνο για να επικοινωνήσουμε μαζί σας ώστε να ανταποκριθούμε στο αίτημα σας. Σας ενημερώνουμε ότι τα προσωπικά δεδομένα σας δεν πρόκειται να μεταβιβαστούν σε τρίτη συνεργαζόμενη εταιρεία.
Φόρμα επικοινωνίας

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σου

Τα προσωπικά σας στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν μόνο για να επικοινωνήσουμε μαζί σας ώστε να ανταποκριθούμε στο αίτημα σας. Σας ενημερώνουμε ότι τα προσωπικά δεδομένα σας δεν πρόκειται να μεταβιβαστούν σε τρίτη συνεργαζόμενη εταιρεία.
X
CONTACT US