Είναι η υγεία το ωραιότερο δώρο;

5 τρόποι για να αυξήσετε φυσικά την ορμόνη της ευτυχίας
7 Δεκεμβρίου 2019
Μέτρα πρόληψης κατά της διασποράς λοίμωξης από το νέο κορονοϊό
3 Μαρτίου 2020

Στην εποχή που το μέσο προσδόκιμο ζωής έχει ήδη αυξηθεί παγκοσμίως κατά 20 χρόνια, από το 1950 μέχρι σήμερα, η προοπτική ακόμα για περισσότερη ζωή δε μοιάζει πια ένα εξωπραγματικό στοιχείο επιστημονικής φαντασίας.

Η πρόοδος της ιατρικής τεχνολογίας, αλλά και η γνώση για τις καλές συνήθειες στη ζωή μας, που μας κάνουν να νιώθουμε και να είμαστε καλά έχουν πολλά να προσφέρουν. Σήμερα οι άνθρωποι θέλουν να ζήσουν περισσότερο και καλύτερα, κάθε στιγμή.

Η σωστή διατροφή, η άσκηση, η θετική διάθεση και μία σειρά από υγιεινές συνήθειες στη ζωή μας συμπληρώνουν την ανάγκη μας για πρόσβαση σε ποιοτικές ιατρικές υπηρεσίες. Η ιδιωτική ασφάλεια υγείας αποτελεί τον απαραίτητο σύμμαχο για να νιώθει κάθε άνθρωπος σιγουριά. Σιγουριά ότι, σε περίπτωση που το χρειαστεί, θα μπορεί να διαχειριστεί με τον καλύτερο τρόπο τα έξοδα για την υγεία του, χωρίς να επηρεαστεί ο προϋπολογισμός του και τα προσωπικά του σχέδια. Η υγεία και η καλή ζωή είναι δικαίωμα κάθε ανθρώπου. Γι’ αυτό πρέπει να είναι προσβάσιμη σε όλους.

Ένα σύστημα υγείας πρέπει να τα καλύπτει όλα αυτά. Και πρέπει να είναι χρήσιμο ακόμα και ενδιαφέρον σε καθημερινή βάση για κάθε άνθρωπο, ανεξάρτητα από την ηλικία του. Με αυτή τη λογική έχει σχεδιαστεί το σύστημα υγείας “bewell” από την INTERAMERICAN.

 

Η κατάλληλη ασφάλιση υγείας για τον καθένα ξεχωριστά

Η ασφάλεια υγείας στο σύστημα υγείας “bewell” είναι η μοναδική στην ελληνική αγορά, στην οποία κάθε ασφαλισμένος μπορεί να επιλέξει τις καλύψεις που θέλει για να φτιάξει ένα δικό του, εξατομικευμένο πρόγραμμα. Έτσι, ένα μέλος μέσα σε μία οικογένεια μπορεί να έχει 100% κάλυψη σε πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια περίθαλψη, ενώ ένα άλλο μέλος μπορεί με μία έξυπνη στρατηγική να προσεγγίσει το 100% της κάλυψης στο 1/3 του ασφαλίστρου. Υπάρχουν δυνατότητες προτάσεων ακόμα και για την ελάχιστη δυνατή ιδιωτική ασφάλιση υγείας που έρχεται να καλύψει τα πρόσθετα έξοδα ( ιδιωτικές δαπάνες ) για υπηρεσίες υγείας μέσω του Δημοσίου Συστήματος Υγείας.

bewell

Μάθετε περισσότερα για το κορυφαίο πρόγραμμα ασφάλισης υγείας “bewell”.
Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας και ζητήστε να ενημερωθείτε σχετικά.

 

Ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και στις ιδιόκτητες υποδομές της INTERAMERICAN

Διαβάστε εδώ περισσότερα…

Φόρμα επικοινωνίας

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σου

Τα προσωπικά σας στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν μόνο για να επικοινωνήσουμε μαζί σας ώστε να ανταποκριθούμε στο αίτημα σας. Σας ενημερώνουμε ότι τα προσωπικά δεδομένα σας δεν πρόκειται να μεταβιβαστούν σε τρίτη συνεργαζόμενη εταιρεία.
X
CONTACT US