Νέες ασκήσεις: Γυμναζόμαστε στο σπίτι με τα Alterlife

Χρήσιμες οικονομικές και ασφαλιστικές συμβουλές για εσάς
23 Απριλίου 2020
9 ιδέες για να μπουν τα παιδιά στην κουζίνα και να γνωρίσουν την υγιεινή διατροφή
2 Μαΐου 2020

Ανάμεσα στις προτεραιότητές μας στην INTERAMERICAN, για τις μέρες που μένουμε σπίτι, είναι η όσο το δυνατόν ομαλή συνέχεια της ζωής, χωρίς ολική διατάραξη του προγράμματος και των προτεραιοτήτων σας, διανθισμένη με στιγμές αξίας και χρησιμότητας.

Για το διάστημα που δεν μπορείτε να αξιοποιήσετε την προσφορά μας, σε συνεργασία με τα γυμναστήρια Alterlife, φέρνουμε τον personal trainer στην οθόνη σας!

 

Για να ξεκινήσετε από την αρχή, παρακολουθήστε όλα τα sessions γυμναστικής στο σπίτι με τους personal trainers της Alterlife στο κανάλι της INTERAMERICAN στο youtube

Ή βρείτε τα 3 πρώτα sessions και διαβάστε περισσότερα για την αξία των ασκήσεων με το βάρος εδώ

 

Γυμναστείτε μαζί! Στο 4ο session οι trainers Θανάσης Χρυσακόπουλος και Αριάδνη Κούκου δείχνουν ασκήσεις εκγύμνασης και αποθεραπείας που μπορεί να κάνει ένα ζευγάρι! Δείτε το βίντεο εδώ.

Σε κάμψεις, ασκήσεις κοιλιακών και αποθεραπείας, μεταξύ άλλων καθοδηγεί ο personal trainer Χαράλαμπος Απαναζίδης στο 5ο session. Δείτε το βίντεο εδώ.

Την άσκηση συνεχίζει ο Θανάσης Χρυσακόπουλος στο 6ο session. Δείτε το βίντεο εδώ.

Τέλος το 7ο session είναι αφιερωμένο μεταξύ άλλων στις ασκήσεις των ποδιών σε οριζόντια στάση, με την trainer Αριάδνη Κούκου. Δείτε το βίντεο εδώ.

 

Δείτε περισσότερα για τη συνεργασία της INTERAMERICAN με τα γυμναστήρια Alterlife εδώ

 

Φόρμα επικοινωνίας

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σου

Τα προσωπικά σας στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν μόνο για να επικοινωνήσουμε μαζί σας ώστε να ανταποκριθούμε στο αίτημα σας. Σας ενημερώνουμε ότι τα προσωπικά δεδομένα σας δεν πρόκειται να μεταβιβαστούν σε τρίτη συνεργαζόμενη εταιρεία.
X
CONTACT US