Τι σημαίνει «νέα κανονικότητα»;

9 ιδέες για να μπουν τα παιδιά στην κουζίνα και να γνωρίσουν την υγιεινή διατροφή
2 Μαΐου 2020
Συμβουλές προστασίας κατά τη «νέα κανονικότητα» ανά χώρο που ζούμε
11 Μαΐου 2020

Κερδίσαμε την πρώτη μάχη, χρειαζόμαστε όμως να συνειδητοποιήσουμε τη νέα πραγματικότητα που έχει ήδη διαμορφωθεί στη ζωή μας.

Η εποχή του κορωνοιού, σε όλες τις φάσεις της, δημιουργεί μια νέα τάξη πραγμάτων στο παγκόσμιο οικονομικό στερέωμα.

Το αρχικό σοκ από την καραντίνα το διαδέχθηκε ο έντονος προβληματισμός για την οικονομία, και ο έντονος αυτός προβληματισμός θα δώσει σταδιακά τη θέση του στην αναγκαία προσαρμογή και την καινοτομία σε όλους τους τομείς

Νέα μοντέλα επιχειρηματικότητας αναδεικνύονται, νέοι τρόποι εργασίας υιοθετούνται με μαζικό τρόπο, Αλλαγές που αργά – αργά συνέβαιναν στο περιβάλλον μας πραγματοποιούνται σήμερα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, με κατακλυσμιαίο τρόπο!

Χαρακτηριστικά αναφέρουμε το distance working,  distance learning, την ψηφιοποίηση, αυτοματοποίηση, το ηλεκτρονικό εμπόριο και την τηλεϊατρική κλπ.

Το μεγάλο ζητούμενο όπως και σε κάθε κρίση είναι ποιοι θα είναι οι πραγματικοί ηγέτες της νέας εποχής.

Σε επίπεδο κρατών, εταιριών, στελεχών, εργαζομένων. Όχι μόνον ποιοι θα επιβιώσουν αλλά ποιοι θα ηγηθούν!

Ποιοι θα εστιαστούν στις ευκαιρίες και όχι στις απειλές, ποιοι θα κτίσουν γρήγορα ικανότητες προσαρμογής και ανάπτυξης, ποιοι θα έχουν το ήθος αλλά και το θάρρος να πάρουν στα χέρια τους με ενεργητικό τρόπο τη διαχείριση της καθημερινότητάς τους και της εργασίας τους.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο άνθρωπος επιβιώνει χιλιάδες χρόνια τώρα γιατί είναι ένα από τα πιο προσαρμοστικά πλάσματα στον πλανήτη. Αυτό θα συμβεί και τώρα.                              Ο  κοινός παρονομαστής παραμένει η ασφάλεια όλων μας.

Αλλά και η επαγγελματική μας ανάπτυξη θα είναι το πρόσθετο οξυγόνο για να πετύχουμε τους στόχους μας και κυρίως να δημιουργήσουμε μια νέα κοινωνία που θα είναι ποιο συνεκτική, πιο αλληλέγγυα, πιο ευέλικτη, πιο παραγωγική και τελικά πιο χρήσιμη για τον άνθρωπο!

Φόρμα επικοινωνίας

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σου

Τα προσωπικά σας στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν μόνο για να επικοινωνήσουμε μαζί σας ώστε να ανταποκριθούμε στο αίτημα σας. Σας ενημερώνουμε ότι τα προσωπικά δεδομένα σας δεν πρόκειται να μεταβιβαστούν σε τρίτη συνεργαζόμενη εταιρεία.
X
CONTACT US