Νέα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου INTERAMERICAN: σημαντικά πλεονεκτήματα σε καλύψεις που κάνουν τη διαφορά

Κορωνοϊός ή γρίπη ή κρυολόγημα; Ξεχωρίστε τα συμπτώματα
8 Φεβρουαρίου 2021
Άμεση Ιατρική Βοήθεια Interamerican για τους κατοίκους της Σύρου από την ΟΝΕΧ
20 Μαρτίου 2022

Αλήθεια πόσο διευκολύνει το αυτοκίνητο τη ζωή μας; Μας συνοδεύει στις καθημερινές μας μετακινήσεις, χαρίζοντάς μας μεγαλύτερη ασφάλεια και περισσότερο ελεύθερο χρόνο. Μας οδηγεί στα αγαπημένα μας πρόσωπα, μας ανοίγει τον δρόμο της περιπέτειας και της ανακάλυψης, προσφέροντάς μας αυτονομία και νέες δυνατότητες.

Για όλους αυτούς τους λόγους είναι πολύ σημαντική η επιλογή της κατάλληλης ασφάλισης αυτοκινήτου, όχι μόνο επειδή είναι υποχρεωτική από τον νόμο, αλλά κυρίως επειδή θέλουμε να ξέρουμε ότι έχουμε κάποιον δίπλα μας για ό,τι κι αν χρειαστούμε στον δρόμο.

Για αυτό κι εμείς στην INTERAMERICAN αναβαθμίζουμε τα προγράμματά μας και παρέχουμε 4 νέα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου που παρέχουν μεγαλύτερη ευελιξία, καλύψεις με υψηλή ποιότητα και μοναδικές υπηρεσίες. Γιατί για εμάς, σημασία έχει να είμαστε δίπλα στους ασφαλισμένους μας, όποτε μας χρειαστούν, από την αρχή μέχρι το τέλος, είτε πρόκειται για ένα απλό περιστατικό, είτε για ένα πιο περίπλοκο.

Τα νέα προγράμματα της INTERAMERICAN είναι τα ακόλουθα:

 

Σε αυτό το άρθρο μπορείτε να διαβάσετε μερικά από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματαορισμένων καλύψεων, που προσφέρει η INTERAMERICAN και πιστεύουμε ότι κάνουν τη διαφορά, χαρίζοντάς σας μεγαλύτερη προστασία κι ευκολία στην καθημερινότητά σας.

Πιο συγκεκριμένα, η ασφάλιση αυτοκινήτου της INTERAMERICAN προσφέρει:

 

1. Αποζημίωση χωρίς ποσό απαλλαγής. Πρόκειται για το σημαντικότερο ίσως πλεονέκτημα, γιατί γνωρίζετε ότι οποιαδήποτε ζημιά κι αν προκύψει στο αυτοκίνητό σας, εσείς δε θα χρειαστεί να καταβάλετε κάποιο ποσό από την τσέπη σας.

Οι μοναδικές καλύψεις που έχουν απαλλαγή είναι η κάλυψη των ιδίων ζημιών στο πρόγραμμα Total, που μειώνεται όμως σημαντικά και είναι μόνο €350, αν επιλέξετε κάποιο συνεργαζόμενο συνεργείο. Ακόμη στη μερική κλοπή στο Σχέδιο 3 του προγράμματος Extra ισχύει απαλλαγή €300 για ζημιές που μπορεί να υποστεί η υφασμάτινη οροφή σε αυτοκίνητα ανοικτού τύπου (cabrio) κατά την προσπάθεια της κλοπής.

 

2. Οδική Βοήθεια της INTERAMERICAN: αναλαμβάνουμε τα πάντα για εσάς με ένα τηλεφώνημα ή ένα κλικ. (διαθέσιμη στα προγράμματα Classic, Extra, Total):

Η Οδική Βοήθεια είναι άμεσα και υπεύθυνα δίπλα σας για ό,τι κι αν συμβεί στον δρόμο, είτε μέσω του τηλεφώνου 1158, είτε μέσω της εφαρμογής Drive On, που εντοπίζει τη θέση σας στον χάρτη μέσω GPS, χωρίς να προσπαθείτε να βρείτε την ακριβή τοποθεσία σας.

Η INTERAMERICAN είναι η μόνη ασφαλιστική Εταιρία που διαθέτει ιδιόκτητες υποδομές, κατέχοντας την 1η θέση στις υπηρεσίες Οδικής Βοήθειας. Μόνο το 2020 η Οδική Βοήθεια υποστήριξε συνολικά 500.000 περιπτώσεις με μέσο χρόνο εξυπηρέτησης 36 λεπτά.

Τα 111 σημεία εξυπηρέτησης που διαθέτει πανελλαδικά, τα 220 σύγχρονα ιδιόκτητα μέσα, τα 350 άτομα εξειδικευμένο προσωπικό, και οι διεθνείς συνεργασίες κάνουν τη διαφορά. Συνεργάζεται ακόμα και με ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα με πάνω από 130 οχήματα. Με αποτέλεσμα να εξυπηρετείστε πιο άμεσα και αποτελεσματικά.

Εξυπηρετείστε σε περίπτωση ατυχήματος, βλάβης, ακόμα κι αν πάθετε λάστιχο, μείνετε από καύσιμα ή χάσετε τα κλειδιά σας. Το σημαντικότερο είναι ότι αναλαμβάνουμε εμείς όλες τις διαδικασίες, όπως την καταγραφή του ατυχήματος, τις φωτογραφίες, τη δήλωση, τη μεταφορά σε συνεργείο της επιλογής σας, την επισκευή και την αποζημίωση. Και για τη δική σας μεγαλύτερη ευκολία αναπτύσσουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας, παρέχοντάς σας τη δυνατότητα να αλλάξετε επιτόπου την μπαταρία του αυτοκινήτου σας ή να επισκευάσετε τα ελαστικά σας, χωρίς να χρειαστεί να πάτε σε κάποιο συνεργείο, κερδίζοντας έτσι περισσότερο ελεύθερο χρόνο.

Για όλους αυτούς τους λόγους, ο δείκτης ικανοποίησης των πελατών είναι εξαιρετικά υψηλός, κάτι που αντανακλάται και στο εξαιρετικό NPS (Net Promoters Score), τον δείκτη σύστασης της συγκεκριμένης υπηρεσίας από τους πελάτες μας, που το 2020 ανήλθε στο 80 για την Οδική Βοήθεια.

 

3. Νομική προστασία με απεριόριστο όριο κάλυψης στην Ελλάδα, για να προστατεύετε τα δικαιώματά σας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. (διαθέσιμη στα Σχέδια 2 των προγραμμάτων Basic, Classic, στα Σχέδια 2/3 του προγράμματος Extra και στο πρόγραμμα Total)

Η Νομική προστασία αποτελεί μία από τις σημαντικότερες καλύψεις για εσάς και το όχημά σας. Σας παρέχεται δηλαδή εκπροσώπηση από έμπειρους δικηγόρους, σε περίπτωση που προκύψουν κάποια απρόβλεπτα περιστατικά σχετικά με το αυτοκίνητό σας και χρειαστεί να πάτε δικαστικά.

Πιο συγκεκριμένα, αναλαμβάνουμε εμείς όλα τα δικαστικά έξοδα και τα έξοδα αμοιβής δικηγόρου, αν:

  • Αυτός που φταίει για τη ζημιά δεν αποδέχεται την ευθύνη, με αποτέλεσμα η εταιρία του να μη σας αποζημιώνει. Σε μία τέτοια περίπτωση θα πρέπει να κινηθείτε με αγωγή. (διεκδίκηση αποζημίωσης)
  • Αν κάποιος άλλος οδηγός κάνει σ’ εσάς αγωγή, γιατί συνέβη κάποιο ατύχημα ή τραυματισμός. (υπεράσπιση σε ποινικά δικαστήρια)
  • Αν προκύψουν κάποιες διαφορές σε εμπορικές συναλλαγές ή συμβάσεις που αφορούν το όχημά σας. Για παράδειγμα, αν υποστεί ζημιά το αυτοκίνητό σας σε κάποιο parking ή γίνει κακή επισκευή του σε συνεργείο.

 

Στην INTERAMERICAN η κάλυψη της Νομικής προστασίας παρέχεται με απεριόριστο όριο κάλυψης στην Ελλάδα, δεν επιβαρύνεστε δηλαδή ούτε με ένα ευρώ, ενώ στις χώρες του Ενιαίου Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου είναι μέχρι €3.000 τον χρόνο.

Η διαχείριση των περιπτώσεων Νομικής Προστασίας γίνεται μέσω της εταιρίας RESOLUTE, ενώ έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε δικό σας δικηγόρο, μετά από ενημέρωση στην εταιρία.

 

4. Κάλυψη ολικής και μερικής κλοπής. (διαθέσιμη στο Σχέδιο 3 του προγράμματος Extra και στο Total).

Η κάλυψη της Ολικής κλοπής αποδεικνύεται ιδιαίτερα χρήσιμη, αφού αν το αυτοκίνητό σας κλαπεί και δε βρεθεί, αποζημιώνεστε μετά από 30 μόνο μέρες. Επιπλέον, για την καλύτερη προστασία του αυτοκίνητου σας σας δίνουμε τη δυνατότητα πρόσθετης αντικλεπτικής προστασίας μέσω της παροχής Guard, εντελώς δωρεάν.

Πρόκειται για μια πρωτοποριακή υπηρεσία εντοπισμού οχημάτων που ενεργοποιείται μόνο σε περίπτωση κλοπής, μέσω ειδικής τηλεματικής συσκευής που τοποθετείται στο όχημα. Η συσκευή βρίσκεται σε ύπνωση στο αυτοκίνητο και ενεργοποιείται αποκλειστικά και μόνο σε περίπτωση ολικής κλοπής (προστασία GDPR).

Η τοποθέτηση της συσκευής γίνεται αποκλειστικά στο CAR POINT, στη Λ. Αθηνών 161, από εξειδικευμένο τεχνικό. Είναι διαθέσιμη για συμβόλαια ετήσιας διάρκειας και για αυτοκίνητα αξίας άνω των €15.000 που ασφαλίζονται με Τ.Κ. Αττικής. (εξετάζονται βέβαια και αιτήματα εκτός Αττικής με απαραίτητη προϋπόθεση την εγκατάσταση της συσκευής στο CAR POINT στη Λ. Αθηνών 161).

Επιπλέον, αποτελεί απαραίτητη επιλογή για την ασφάλιση οχημάτων με αξία μεγαλύτερη των €45.000, δίνοντάς έτσι τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες τους και να τα ασφαλίσουν και να μην ανησυχούν για το αυτοκίνητό τους.

Μέσω της μερικής κλοπής αποζημιώνονται όχι μόνο μέρη ή εξαρτήματα του αυτοκινήτου σας που είναι μόνιμα προσδεδεμένα σε αυτό και απαραίτητα για την ασφαλή κίνηση και λειτουργία του, αλλά και:

 

  • Συστήματα ήχου, εικόνας, πλοήγησης & τηλεπικοινωνίας στην πλήρη αξία τους ή έως €500 συνολικά, αν δεν είναι εργοστασιακά
  • Κλειδιά ή κλειδαριές, σε περίπτωση κλοπής ή απώλειας των κλειδιών του αυτοκινήτου σας, μέχρι €150
  • Η υφασμάτινη οροφή οχήματων cabrio με απαλλαγή €300 στο σύνολο της αποζημίωσης
  • Κάθε ζημιά που θα προκληθεί στο αυτοκίνητό σας από τον κλέφτη, όσο το έχει στην κατοχή του

 

5. Γραμμή Υγείας 1010: ένας γιατρός στη διάθεσή σας για ό,τι κι αν χρειαστείτε

Κάθε ασφαλισμένος στην INTERAMERICAN δικαιούται δωρεάν ιατρικές Συμβουλές στη Γραμμή Υγείας 1010.

Η Γραμμή Υγείας 1010 είναι στη διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο. Εξειδικευμένοι γιατροί διαφόρων ειδικοτήτων και κατάλληλα εκπαιδευμένο, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, σας προσφέρουν πολύτιμες συμβουλές και οδηγίες όχι μόνο σχετικά με κάποιο ατύχημα, αλλά για ό,τι χρειαστείτε εσείς και η οικογένειά σας.

Στην πράξη αυτό σημαίνει ότι έχετε ανά πάσα στιγμή απαντήσεις σε ένα τηλέφωνο, αν:

  • χρειάζεστε ιατρικές συμβουλές για εσάς ή τα παιδιά σας σε αργίες ή και αργά τη νύχτα
  • χρειάζεστε οδηγίες για τα εφημερεύοντα νοσοκομεία και τα φαρμακεία που βρίσκονται πιο κοντά σας
  • χρειάζεστε καθοδήγηση για χρόνιες και ειδικές παθήσεις
  • βρίσκεστε σε κάποιο μέρος που δεν είναι εύκολο να πάτε σε γιατρό

 

Πρόκειται για ένα μοναδικό πλεονέκτημα που μόνο η INTERAMERICAΝ μπορεί να σας προσφέρει!

Φόρμα επικοινωνίας

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σου

Τα προσωπικά σας στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν μόνο για να επικοινωνήσουμε μαζί σας ώστε να ανταποκριθούμε στο αίτημα σας. Σας ενημερώνουμε ότι τα προσωπικά δεδομένα σας δεν πρόκειται να μεταβιβαστούν σε τρίτη συνεργαζόμενη εταιρεία.
X
CONTACT US