Εγκαίνια του νέου γραφείου της INTERAMERICAN στη Σύρο

Εγκαίνια των γραφείων της Interamerican στην Ερμούπολη
12 Φεβρουαρίου 2016
Εγκαίνια Νέου Γραφείου του Ομίλου Interamerican στη Σύρο
12 Φεβρουαρίου 2016

Επεκτείνοντας σταθερά το δίκτυό της, η Interamerican εγκαινίασε το νέο της γραφείο πωλήσεων στην Ερμούπολη της Σύρου, το οποίο και σηματοδοτεί τη στρατηγική επιλογή της εταιρείας για ανάπτυξη των εργασιών της σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν διοικητικά στελέχη της INTERAMERICAN, ο κ.Γιώργος Κώτσαλος, διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου και ο κ.Γιάννης Ρούντος, διευθυντής δημοσίων σχέσεων και κοινωνικής υπευθυνότητας της εταιρείας, οι οποίοι τόνισαν την ιδιαίτερη δυναμική και τον ανανεωτικό χαρακτήρα του Γραφείου, επισημαίνοντας ότι οι συνεργάτες θα ανταποκριθούν παραγωγικά καθώς αποτελούν παράδειγμα στο μοντέλο ανάπτυξης των πωλήσεων της Εταιρείας με κάθε τρόπο και ειδικότερα του Δικτύου Agency.

Ο κ. Κώτσαλος αναφέρθηκε στη δραστηριότητα της εταιρίας για την Σύρο, τονίζοντας ότι έχουν ως σκοπό να προσφέρουν τα μέγιστα στο πεδίο της υγείας.Επίσης αναφέρθηκε οτι θα έρθουν σε επαφή τόσο με το νοσοκομείο, όσο και με τους ιδιώτες Ιατρούς. Μάλιστα, σημείωσε ότι επειδή η Σύρος έχει μεγάλη ιστορία και στις ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρίες.

Τα εγκαίνια πραγματοποίησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου, κ. Δωρόθεος Β΄ ενώ στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και απεύθυναν χαιρετισμό ο Σεβασμιώτατος. π. Πέτρος Στεφάνου και ο δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης, Γιώργος Μαραγκός, συνεργάτες της εταιρείας, φίλοι και βέβαια πελάτες.

Σημειώνεται πως το νέο γραφείο βρίσκεται στην οδό Σταματίου Πρωίου 109 στην Ερμούπολη.

ΠΗΓΗ: Cyclades24

Φόρμα επικοινωνίας

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σου

Τα προσωπικά σας στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν μόνο για να επικοινωνήσουμε μαζί σας ώστε να ανταποκριθούμε στο αίτημα σας. Σας ενημερώνουμε ότι τα προσωπικά δεδομένα σας δεν πρόκειται να μεταβιβαστούν σε τρίτη συνεργαζόμενη εταιρεία.
X
CONTACT US