Εγκαίνια του νέου γραφείου της Interamerican στη Σύρο
12 Φεβρουαρίου 2016
Εγκαίνια των γραφείων της Interamerican στην Ερμούπολη
12 Φεβρουαρίου 2016

Με συνέπεια ως προς το χρονοδιάγραμμα έχει ξεκινήσει η INTERAMERICAN την υλοποίηση του τριετούς σχεδίου ανάπτυξης του φυσικού δικτύου της στις πωλήσεις (δίκτυο αποκλειστικής συνεργασίας Agency), εγκαινιάζοντας ένα ακόμη Γραφείο Πωλήσεων (κεντρική φωτό) αυτή τη φορά στη Σύρο. Στον στρατηγικό σχεδιασμό της εταιρείας, η πύκνωση του δικτύου πανελλαδικά με παρουσία σε κομβικά αστικά κέντρα αποτελεί βασικό άξονα, στο πλαίσιο του προσδοκώμενου διπλασιασμού των συνεργατών και του τριπλασιασμού της παραγωγής υγείας έως το 2018, τομέα στον οποίο εστιάζει η INTERAMERICAN.

Στιγμιότυπο από τα εγκαίνια, με τον Γ. Κώτσαλο, διευθύνοντα σύμβουλο INTERAMERICAN, τον Δήμαρχο Σύρου-Ερμούπολης Γ. Μαραγκό, τον Μητροπολίτη Κυκλάδων Δωρόθεο Β’, τον Επίσκοπο της Καθολικής Εκκλησίας Σύρου Π. Στεφάνου, στελέχη και τοπικούς συνεργάτες της εταιρείας.

 

Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του νέου Γραφείου Σύρου αποτελεί η συστέγαση συνεργατών των δικτύων Agencyκαι Πρακτορειακού, γεγονός που υπογραμμίζει την κουλτούρα πολυκαναλικής διανομής που έχει δημιουργήσει κατά τα τελευταία χρόνια η εταιρεία. Παράλληλα, η INTERAMERICAN έχει αναπτύξει δίκτυο Υγείας στη Σύρο με 5 συνεργαζόμενους ιατρούς και 3 διαγνωστικά κέντρα, που υποστηρίζουν τα προγράμματα πρωτοβάθμιας υγείας της εταιρείας, ενώ το νησί παρουσιάζει ανάγκες και για υπηρεσίες άμεσης ιατρικής βοήθειας. Σημειώνεται ότι η INTERAMERICAN έχει πραγματοποιήσει έως σήμερα 74 αεροδιακομιδές σε επείγοντα περιστατικά από τη Σύρο.

Κατά την επίσημη έναρξη των εργασιών του Γραφείου, ο Γιώργος Κώτσαλος, διευθύνων σύμβουλος του ομίλου INTERAMERICAN έδωσε το στίγμα της προοπτικής της ιδιωτικής ασφάλισης και των συνεργειών δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, ως επιλογής που θα δώσει διεξόδους στο ασφαλιστικό. Στα εγκαίνια χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Κυκλάδων Δωρόθεος Β’, ενώ παρέστησαν ο Επίσκοπος της Καθολικής Εκκλησίας Σύρου Π. Στεφάνου, ο Δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης Γ. Μαραγκός και εκπρόσωποι φορέων της τοπικής κοινωνίας.

ΠΗΓΗ: Underwriter

Φόρμα επικοινωνίας

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σου

Τα προσωπικά σας στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν μόνο για να επικοινωνήσουμε μαζί σας ώστε να ανταποκριθούμε στο αίτημα σας. Σας ενημερώνουμε ότι τα προσωπικά δεδομένα σας δεν πρόκειται να μεταβιβαστούν σε τρίτη συνεργαζόμενη εταιρεία.
X
CONTACT US