Η διαφοροποίηση της INTERAMERICAN στην ασφάλιση υγείας με το νέο σύστημα «bewell»

Κίνηση αλληλεγγύης για πάνω από 200 οικονομικά αδύναμες οικογένειες
10 Δεκεμβρίου 2017
3.500 σωτήριες αεροδιακομιδές από την INTERAMERICAN Βοήθειας, με το 85% από τη νησιωτική Ελλάδα
1 Νοεμβρίου 2018

Πριν από 30 περίπου χρόνια, στον ασφαλιστικό κλάδο είχε ανοίξει μια νέα, αχαρτογράφητη περιοχή για τις ασφαλιστικές δραστηριότητες. Η ΙΝΤERAMERICAN είχε αναγνωρίσει την αναγκαιότητα καλύψεων για την υγεία και είχε διαθέσει, τα πρώτα ασφαλιστικά προϊόντα για τον νέο κλάδο. Το 1998 η εταιρεία, διαβλέποντας ότι οι ανάγκες φροντίδας της υγείας απαιτούσαν μια συνολική διαχείριση, δημιούργησε το πρώτο ασφαλιστικό Σύστημα Υγείας MEDISYSTEM, πρωτοποριακό για την ελληνική ασφαλιστική αγορά, που παρέμεινε μοναδικό ως μοντέλο στην Ελλάδα.

 

Η νέα προσέγγιση

Σήμερα, η INTERAMERICAN αλλάζει το επίπεδο ασφαλιστικής προσέγγισης της υγείας με το ανατρεπτικά καινοτόμο νέο Σύστημα Υγείας «bewell». Το Σύστημα έρχεται να προσθέσει αξία για τον ασφαλισμένο, δεδομένου ότι τα τυπικά ασφαλιστικά προϊόντα υγείας δεν είναι, πλέον, επαρκή καθώς δεν ανταποκρίνονται στις σύγχρονες συνθήκες: αύξηση του προσδόκιμου ζωής, νέες ασθένειες, υψηλό κόστος, τεχνολογία στην υγεία, ενώ οι πολίτες είναι περισσότερο ευαισθητοποιημένοι σε ζητήματα υγείας από ότι στο παρελθόν.

Το καινοτόμο Σύστημα Υγείας της εταιρείας έρχεται σε μια περίοδο κατά την οποία, σύμφωνα με στοιχεία πρόσφατης έρευνας γνώμης της ελληνικής κοινωνίας και του ιατρικού κλάδου σχετικά με τη δημόσια υγεία, οι παρεχόμενες υπηρεσίες έχουν επιδεινωθεί σημαντικά κατά τα τελευταία χρόνια. Όπως αποκαλύπτει η έρευνα, ένας στους δύο πολίτες δυσκολεύεται να καλύψει τις δαπάνες υγείας και τέσσερεις στους δέκα -κυρίως άνω των 65 ετών- τις δαπάνες για φάρμακα, ενώ οι περισσότεροι πολίτες -δύο στους τρεις- αφ’ ενός δεν έχουν ενημερωθεί για το νέο, δημόσιο σύστημα πρωτοβάθμιας υγείας και αφ’ ετέρου, οι ενημερωμένοι εκτιμούν ότι το υποχρεωτικό παραπεμπτικό από τον οικογενειακό ιατρό δυσκολεύει την πρόσβαση σε ιατρούς ειδικότητας.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου…

 

Φόρμα επικοινωνίας

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σου

Τα προσωπικά σας στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν μόνο για να επικοινωνήσουμε μαζί σας ώστε να ανταποκριθούμε στο αίτημα σας. Σας ενημερώνουμε ότι τα προσωπικά δεδομένα σας δεν πρόκειται να μεταβιβαστούν σε τρίτη συνεργαζόμενη εταιρεία.
X
CONTACT US