Γυμνάζεστε; Μάθετε πώς η διατροφή μπορεί να απογειώσει την απόδοσή σας
14 Μαΐου 2019
Όλα για τη γλυκιά γεύση και πώς θα την εντάξουμε στη διατροφή μας
4 Ιουνίου 2019

Μια «κακή» συνήθεια έχει επιβιώσει εδώ και αιώνες, κερδίζοντας ανθρώπους απ’ όλα τα γεωγραφικά μήκη και πλάτη του πλανήτη. Μπορεί το κάπνισμα σήμερα να απεικονίζεται με γραφικό τρόπο στα πακέτα των τσιγάρων και να βρίσκεται διεθνώς υπό διωγμό από μία σειρά αντικαπνιστικών νόμων, ωστόσο μέχρι και πολύ πρόσφατα ήταν ταυτισμένο με τη δήλωση χαρακτήρα. Πλήθος διαφημίσεων, διάσημων αστέρων και δυναμικών ή μοιραίων πρωταγωνιστών σε χολιγουντιανές ταινίες, έπαιρναν σοβαρές αποφάσεις, απολάμβαναν τη ζωή ή αναδείκνυαν τα χαρακτηριστικά του φύλου τους, μ’ ένα τσιγάρο στο χέρι.

Ίσως αυτές οι αντιφατικές εικόνες ευθύνονται εν μέρει για τους αναρίθμητους «μύθους» που αφορούν το κάπνισμα.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος, η Ειδική Πνευμονολόγος Ηλιάνα Σαμαρτζή υπογράφει για την INTERAMERICAN ένα άρθρο που δίνει όλες τις, ομολογουμένως σκληρές αλήθειες γύρω από το κάπνισμα, αλλά επίσης προτείνει λύσεις για μία ζωή χωρίς τσιγάρο.

Διαβάστε εδώ τη συνέχεια

Φόρμα επικοινωνίας

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σου

Τα προσωπικά σας στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν μόνο για να επικοινωνήσουμε μαζί σας ώστε να ανταποκριθούμε στο αίτημα σας. Σας ενημερώνουμε ότι τα προσωπικά δεδομένα σας δεν πρόκειται να μεταβιβαστούν σε τρίτη συνεργαζόμενη εταιρεία.
X
CONTACT US