8 σημεία-κλειδί για την επιλογή ασφάλισης υγείας του παιδιού σας

Δεύτερη ιατρική γνώμη: Οι καλύτεροι γιατροί για την υγεία σας, στην πιο κρίσιμη στιγμή
26 Μαρτίου 2019
Συνέδριο Interamerican: Η Ιστορία γράφεται από το Μέλλον
15 Απριλίου 2019

Ως παιδιά, μερικά χρόνια πριν, εσείς οι ίδιοι νιώθατε ασφαλείς στην αγκαλιά των γονιών σας. Σήμερα ενδέχεται να είστε πια στη θέση τους, οι αγαπημένοι μαμά και μπαμπάς που με πολλή αγάπη και προσοχή θα συντροφεύσουν το παιδί στη μαγεία της ζωής. Πράγματι, ζούμε σε μία εποχή που οι περισσότεροι νέοι γονείς επιθυμούν να ασφαλίσουν το παιδί τους για την υγεία του, ήδη από τον πρώτο μήνα της ζωής του. Και πολλές φορές η διαδικασία της έρευνας, της ενημέρωσης και της επιλογής ενός ασφαλιστικού πρόγραμμα κατάλληλο για τα παιδιά μπορεί να φανεί πολύ απαιτητική.

Στην INTERAMERICAN πιστεύουμε πως είναι πολύ σημαντικό να ξεκινάμε από μία βάση: Το παιδί πρέπει οπωσδήποτε να καλύπτεται για τα πιο συχνά περιστατικά υγείας που θα απασχολήσουν τους γονείς του αλλά και το ίδιο. Εφόσον οι γονείς εξασφαλίσουν ότι το παιδί τους είναι καλυμμένο για τις επισκέψεις στους γιατρούς, που – δεν είναι μυστικό –  στα πρώτα τουλάχιστον χρόνια της ζωής του χρειάζονται πάρα πολλές, καλό είναι να εξασφαλίσουν ότι το παιδί καλύπτεται και για επείγοντα περιστατικά και ατυχήματα – τα οποία επίσης δεν σπανίζουν. Κατόπιν, η δημιουργία ενός ολοκληρωμένου προγράμματος νοσηλείας από ασθένεια και ατύχημα, είναι φυσικά επιθυμητή.  

Για να διευκολύνουμε περισσότερο τη διαδικασία της έρευνας, σε αυτό το άρθρο έχουμε συγκεντρώσει 8 αντικειμενικά σημεία που θα σας βοηθήσει πολύ να γνωρίζετε, ώστε να κάνετε τη βέλτιστη επιλογή ασφαλιστικού προγράμματος για το παιδί σας.

 

Διαβάστε εδώ τη συνέχεια του άρθρου.

Φόρμα επικοινωνίας

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σου

Τα προσωπικά σας στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν μόνο για να επικοινωνήσουμε μαζί σας ώστε να ανταποκριθούμε στο αίτημα σας. Σας ενημερώνουμε ότι τα προσωπικά δεδομένα σας δεν πρόκειται να μεταβιβαστούν σε τρίτη συνεργαζόμενη εταιρεία.
X
CONTACT US