Όταν η ασφάλιση υγείας γίνεται γυναικεία υπόθεση
20 Ιουνίου 2019
Προστατεύστε το μωρό σας στον καύσωνα
8 Ιουλίου 2019

Πολλοί νέοι άνθρωποι δεν αναγνωρίζουν την ανάγκη για ασφάλιση υγείας, άμεσα. Αυτή η άποψη δεν είναι παράλογη, ωστόσο δεν είναι σωστή. Συνήθως, όσο νεότερος είναι κανείς, τόσο καλύτερα αισθάνεται την υγεία του και τις αντοχές του. Έτσι, αναπτύσσεται η εντύπωση πως ο οργανισμός τους είναι άτρωτος και πως λίγα πράγματα, όχι σοβαρά, μπορούν να τους απασχολήσουν για την υγεία τους.

Ωστόσο υπάρχει περίπτωση και ένας νέος άνθρωπος να χρειαστεί νοσηλεία. Επιπλέον στην ασφάλιση, όσο νεότερος είναι κανείς τόσο ευκολότερο είναι να ασφαλιστεί και μάλιστα με πιο ευνοϊκούς όρους.

Σε αυτό το άρθρο θα διαβάσετε:

  • 7 τρόπους που η ασφάλιση σε νεαρή ηλικία μειώνει το οικονομικό ρίσκο
  • Παράγοντες που απειλούν ην υγεία των ανθρώπων και σε νεαρή ηλικία
  • Γιατί η ασφάλιση στο σύστημα υγείας “bewell” αποτελεί σταθερή επένδυση για την υγεία σας σε βάθος χρόνου 

1.Με την ασφάλιση σε νεαρή ηλικία έχετε μικρό ρίσκο κατά την περίοδο αναμονής.

Είναι πολύ σημαντικό να μπορείτε να έχετε το συμβόλαιό σας, όταν το χρειάζεστε!

Όλα τα ασφαλιστήρια συμβόλαια υγείας έχουν περίοδο αναμονής που κυμαίνεται από 30 έως 90 ημέρες. Ειδικά για το “bewell”, η κάλυψή σας ξεκινά στις 30 ημέρες από την ημερομηνία έναρξης της ασφάλισης, για νοσηλείες στην Ελλάδα και σε ευρωπαϊκές χώρες και σε 180 ημέρες για νοσηλείες εκτός ευρωπαϊκών χωρών.

H αναμονή μπορεί να μεγαλώσει για ειδικές περιπτώσεις: φανταστείτε πως θέλετε να φέρετε στον κόσμο το νέο σας μωρό, σε μία άνετη και τεχνολογικά προηγμένη γυναικολογική κλινική. Ακόμα, αυτή η κλινική πρέπει να είναι πολύ φιλόξενη για να διευκολύνει τις πρώτες σας στιγμές μετά τη γέννα. Η ασφάλεια υγείας σας θα σας βοηθήσει να φτάσετε σ’ αυτόν τον στόχο, εφόσον έχετε αγοράσει το κατάλληλο πλάνο δύο χρόνια πριν.

 

Διαβάστε εδώ τη συνέχεια…

Φόρμα επικοινωνίας

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σου

Τα προσωπικά σας στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν μόνο για να επικοινωνήσουμε μαζί σας ώστε να ανταποκριθούμε στο αίτημα σας. Σας ενημερώνουμε ότι τα προσωπικά δεδομένα σας δεν πρόκειται να μεταβιβαστούν σε τρίτη συνεργαζόμενη εταιρεία.
X
CONTACT US